Airbag technology – biztonságos üléshuzatok

Biztonságos üléshuzatok oldallégzsákkal felszerelt ülésekre. Ne veszélyeztesse az egészségét, és válasszon igazoltan biztonságos üléshuzatokat!

Home »  Airbag technology – biztonságos üléshuzatok

A MAD, a gépkocsi gyártók fejlesztő partnere, mely a méretre szabott autóüléshuzatok gyártásával foglalkozik, egyedüliként végezte el a biztonságról és anyagminőségről szóló vizsgálatokat a gépkocsigyártókkal együttműködve.

Biztonságos üléshuzatok Individual auto design

Biztonságos üléshuzatok oldallégzsákkal felszerelt ülésekre.Az Individual auto design üléshuzatok oldallégzsákkal felszerelt üléseken való biztonságos használatát a TÜV független laboratóriumaiban végzett légzsáktesztek igazolják. A légzsáktesztek (SAB próbák) kimutatták, hogy a biztonságos Individual auto design üléshuzatok megfelelnek az oldallégzsákkal felszerelt üléseken való használattal szemben támasztott összes követelménynek. A tesztelést szigorú feltételek között, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokban (-35 °C és 85 °C) végezték.


Az oldallégzsák az eredeti légzsák-technológiának köszönhetően 14 millimásodperc (0,014 másodperc)!
Ne veszélyeztesse az egészségét, és válasszon igazoltan biztonságos üléshuzatokat!


sarkvidéki hidegben ...

-35°C

Az Individual auto design üléshuzatok biztonságát az oldallégzsákok független laboratóriumaiban végzett oldallégzsák tesztek igazolják. TÜV SÜD Czech s.r.o.független laboratóriumaiban végzett oldallégzsák tesztek igazolják.
TÜV SÜD
... és nagy forróságban teszteltük

85°C

Az Individual auto design üléshuzatok biztonságát az oldallégzsákok TÜV SÜD Czech s.r.o.független laboratóriumaiban végzett oldallégzsák tesztek igazolják.
TÜV SÜD

Szeretne többet tudni a légzsáktesztek eredményeiről? Tekintse meg a vizsgálati jegyzőkönyveket..

Individual auto design
+36 309 622 121
mad3@madsr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!