INDIVIDUAL

Üléshuzataink legmagasabb kategóriájú termékcsaládja, egyedi kivitelezéssel a valóban egyedi beltér kialakítása érdekében. Tűnjön ki a tömegből. Legyen INDIVIDUAL!

Home »  INDIVIDUAL

Az INDIVIDUAL nem csak egy átlagos kollekció. Az INDIVIDUAL egyúttal számos személyre szabott megoldást is lehetővé tesz. Legyen más, mint a többi és varázsolja egészen újjá gépkocsijának belterét szakképezett munkatársaink segítségével. A kollekcióban szereplő termékek ideálisak azon céltudatos autótulajdonosok számára, akik a luxus anyagokat és az egyedi kialakítású beltereket részesítik előnyben. A kollekcióban használt anyagokkal az olyan legkiválóbb luxusautók eredeti kárpitozásában találkozhatunk, mint pl. a Lamborghini, Porsche, Maserati. Az INDIVIDUAL üléshuzatok garantáltan megkülönböztetik autóját a többitől és belterét új szintre emelik. A luxus anyagok felhasználásának és a milliméteres pontosságnak köszönhetően garantáltan emelkedik a gépjárművek felszereltségi szintje. Az üléshuzatok biztonságos használatáról az oldalsó légzsákkal ellátott üléseken a MAD Airbag technológia gondoskodik.

A KÖZÉPSŐ RÉSZ KIALAKÍTÁSA

A SZÉLSŐ RÉSZEK KIALAKÍTÁSA

A FEJTÁMLÁK KIALAKÍTÁSA

3 ÉV GARANCIA AZ ANYAGRA

3 ÉV GARANCIA AZ ANYAGRA

LÉGZSÁK TESZT

LÉGZSÁK TESZT

MÉRETRE SZABOTT

MÉRETRE SZABOTT

DÖRZSÁLLÓ ANYAG

DÖRZSÁLLÓ ANYAG

NAGY SZILÁRDSÁG

NAGY SZILÁRDSÁG

NEM ÉGHETŐ KIVITEL

NEM ÉGHETŐ KIVITEL

FÉNYÁLLÓSÁG

FÉNYÁLLÓSÁG

Válasszon méretre szabott üléshuzatot az 5 kollekciónk bármelyikéből és mi átalakítjuk azt az INDIVIDUAL verziónak és az Ön elképzeléseinek megfelelően.

INDIVIDUAL ÜLÉSHUZATOT SZERETNÉK
Individual auto design
+36 309 622 121
mad3@madsr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!