A TESLA elektromos autójának ülései exkluzív átalakuláson mentek keresztül!

Home »  Novinky »  A TESLA elektromos autójának ülései exkluzív átalakuláson mentek keresztül!

On august 16, 2017, Posted by , In Novinky,Všetky články, With Komentáre vypnuté na A TESLA elektromos autójának ülései exkluzív átalakuláson mentek keresztül!

COBRA DESIGN – LEATHER LOOK PERFO brown termékünk luxust csempészett az ikonikus Model S belterébe.

Elon Musk elképzelése a megjújuló energia felhasználásról meghódítja a világot. Sok elemző szerint a Tesla új autója, a Model 3 hasonló paradigmaváltást indíthat be, mint amilyet az Apple hozott el az első iPhone bemutatásával.

A szakértők és a nagyközönség véleménye is megegyezik a Tesla Model 3-at illetően: környezetbarát és minőségi vezetési elményt nyújt, csúcstechnológiát használ és luxus-kivitelezett.

Mi a helyzet a beltérrel?

Letisztultság és funkcionalitás jellemzi a beltér kialakítását.

A minimalista belső terert látva alig vártuk, hogy egyedivé tegyük az ikonikus elektromos autó, a TESLA Model S üléseit.

Az alapos és minden részletre kiterjedő egyeztetések után ügyfelünk egy igazán exkluzív és luxus hatást keltő terméket választott legjújabb COBRA DESIGN kollekciónkból (COBRA DESIGN – LEATHER LOOK PERFO brown).

Ne haragudj ELON, de ez így lett tökéletes!

Elégedett ügyfelünknek 0,2mm-es pontossággal elkészített termékünk teszi tökéletessé az elektromos autó által nyújott vezetési élményt.

Ön milyen anyagkombinációt választana?

Fedezze fel a COBRA DESIGN-t!

Comments are closed.
Individual auto design
+36 309 622 121
mad3@madsr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!