Gyakran ismételt kérdések

Vásárlóink és az érdeklődők által leggyakrabban feltett kérdések az INDIVIDUAL AUTO DESIGN márkájú üléshuzatokkal kapcsolatban. Nem kapott választ a kérdésére? Írjon nekünk.

Home »  Gyakran ismételt kérdések

Hol találom az üléshuzatok árát?

Áraink elérhetők:
- a shop.uleshuzat.eu címen található e-shopban
- a Konfigurátorban
- az Individual auto design kereskedelmi menedzsernél Elérhetőségek

Vannak huzataik az autóm üléseihez?

Azon gyártók és modellek listája, melyekhez Individual auto design üléshuzatok rendelhetők, a Szabásminták menüpont alatt található. Az üléshuzatok rendelése során az ülések meghatározása érdekében valószínűleg felkérjük Önt az ülések lefényképezésére.

Milyenek az Individual auto design üléshuzatok rendelési lehetőségei?

A vásárlási lehetőségek és módok pontos áttekintését az Üléshuzatok vásárlása oldalon találja.

Milyen szállítási határidőt nyújtanak?

Az árut az ülések pontos méretfelvételétől és az előleg kifizetésétől számított 10-15 munkanapon belül leszállítjuk. Amennyiben szeretne előnyben részesülni a gyártás vagy a felhelyezés során, vegye igénybe Expressz szolgáltatásunkat. Az áru szállításával és fizetésével kapcsolatos valamennyi fontos információt az Individual auto design webáruházban talál meg, az Általános üzleti feltételek 3., Fizetési feltételek valamint 4., Az áru kézbesítése pontja alatt.

Hogyan tisztítsam az Individual auto design üléshuzatokat? Moshatók?

Az Individual auto design üléshuzatok mosógépben való mosása semmiképp sem javasolt! A mosás tartósan károsíthatja az üléshuzatokat. Az üléshuzataink karbantartására és tisztítására vonatkozó összes információt az Üléshuzatok tiisztítása oldalon talál.

Egyedül is fel tudom szerelni az üléshuzatokat? Nehéz-e az üléshuzatok felszerelése? Hol találom az Individual auto design üléshuzatok szerelési útmutatóját?

Az üléshuzatok felszerelésének igényessége és időtartama járműmodellenként változik, mivel a szabásminta tervezése során megőrizzük az eredeti kárpit pontos szerkezetét. Egy univerzális felszerelést a Szerelés oldalon tekinthet meg. Az Individual auto design üléshuzatok felszerelésének megkönnyítése érdekében pontos Szerelési videókat készítünk. A konkrét jármű szerelési videójához való hozzáféréshez azonosító kód szükséges, amelyhez az üléshuzatokkal együtt a csomagolás elülső részére ragasztva jut hozzá.

Az üléshuzatok Önöknél is felszerelhetők? Lakóhelyem közelében hol szereltethetem fel az üléshuzatokat? Kell-e fizetnem érte?

Igen, a gyártóüzemből való személyes vásárlás esetén az üléshuzatokat Rimaszombaton, a Školská 36, 9797 01 címen a MAD társaság képzett személyzete szereli fel. Időpontot az értékesítési menedzserrel egyeztethet. A kiegészítő termék ára 30710 Ft (az ár az ÁFA mértékét tartalmazza). Az Individual auto design üléshuzatokat felszerelő központok jegyzékét a Szerelőközpontok oldalon találja.

Nem talált választ a kérdésére? Írjon nekünk

Individual auto design
+36 309 622 121
mad3@madsr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!