BABY PAKET – RUGDOSÁS ELLENI VÉDELEM

Ideális és praktikus megoldás kisgyermekes családok részére – a gyerekek üléshuzatai egyszerűen letisztíthatóak, és az így megtakarított időt a gyerekeivel töltheti.

Home »  Méretpontos üléshuzat »  BABY PAKET – RUGDOSÁS ELLENI VÉDELEM

Gyakran szállít a kocsijában kreatív gyerekeket?

Gyermek üléshuzatok

MI TUDJUK A MEGOLDÁST - BABY PAKET: RUGDOSÁS ELLENI VÉDELEM

Gyermek üléshuzatok

TERMÉKJELLEMZÉS

Kiegészítő termékünk ideális megoldást jelent kisgyermekes családok számára. A gyermek üléshuzatok rengeteg időt takarítanak meg Önnek, melyet egyébként az ülések tisztításával töltene.

A Baby set termék a hagyományos textilanyagú üléshuzatoktól az első ülések támaszain alkalmazott anyagokban különbözik.

  • Elülső rész: eredeti tanúsított autótextília
  • Hátsó rész: LEATHER LOOK autóipari szintetikus bőr


Az így előállított üléshuzatok mindkét anyag pozitív tulajdonságát ötvözik. A minőségi textilanyagok hosszú utakon is kényelmet biztosítanak. A Leather Look autóipari szintetikus bőr alkalmazásának köszönhetően többé nem kell tartania a cipőnyomok tisztításával töltött hosszú óráktól.

Hogyan szerezhetem be a Baby paket csomagot az üléshuzataim számára?

A Baby paket csomagot a Classic és RS Design szövet üléshuzat-kollekció minden darabjához megrendelheti (a többi kollekcióban szereplő üléshuzatoknál a támla hátsó része Leather Look anyagból készül, tehát a Baby paket ebben az esetben értelmét veszti). A Baby paket csak kiegészítő termékként rendelhető a szövet üléshuzatokhoz. Külön nem kapható!

A Baby paket termék árjegyzéke

A MAD Baby készlet kiegészítő terméket rendkívül kedvező áron kínáljuk. Az ellenálló és könnyen tisztítható hátsó résszel ellátott MAD terméket már 12 euróért megveheti. (az ár az ÁFÁ-r tartalmazza, a MAD Baby készlet árát az üléshuzatok árához adjuk hozzá)

Individual auto design
+36 309 622 121
mad3@madsr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!