EXPRESSZ SZOLGÁLTATÁS

SZEREZZE MEG ÜLÉSHUZATAIT REKORDIDŐ ALATT. Igényelje Expressz szolgáltatásunkat és mi előnyben részesítjük megrendelését a gyártásban és felhelyezésben egyaránt.

Home »  Üléshuzatok felszerelése »  EXPRESSZ SZOLGÁLTATÁS

Hogyan működik?

8:00 - Ön megérkezik a MAD SR, s.r.o. gyártóüzemébe, ahol kiválasztja az anyagot, a steppelés színét, stb.

8:30 - megrendelését azonnal a gyártásba küldjük.

12:00 - az üléshuzatok elkészültek, megkezdjük azok felszerelését az ülésekre.

16:00 - a gyártóüzemből egyedi és páratlan beltérrel távozik!

Fontos: Az Expres szolgáltatás időpontja a MAD SR, s.r.o. társaság általi visszaigazolás pillanatában válik kötelező erejűvé.IDŐPONT FOGLALÁSA


Tel: +36 309 622 121
e-mail: mad3@madsr.sk

Az EXPRESSZ 8 szolgáltatás ára (gyártás és felhelyezés 8 órán belül) 36.980 Ft. (109 €) az előrehozott gyártásért és + 21.135 Ft. - tól (62 € - tól) az expressz felhelyezésért szakképzett munkatársaink segítségével. A gyártóüzemben kizárólag csakis euróban, készpénzben lehetséges a fizetés. A foglalási naptár csak az EXPRESSZ 8 szolgáltatásra vonatkozik.

Az EXPRESS szolgáltatás ára 26.415Ft. Ezt a szolgáltatást telefonon vagy e-mailben is megrendelheti.

Az Expressz felhelyezés egy átfogó szolgáltatást jelent, amely magába foglalja az anyag kiválasztását, az ülések specifikációját és az üléshuzatok nagyon rövid határidőn belüli gyártását és felhelyezését. Egyeztessen Expressz felhelyezési időpontot és látogassa meg rimaszombati gyártóüzemünket. Bemutatótermünkben kiválaszthatja azt az anyagkombinációt, amit az autójában szeretne viszontlátni. Az anyagok kiválasztását és az Ön üléseinek specifikációját követően a megrendelését azonnal és elsőbbséggel továbbítjuk a gyártórészlegünknek. Az üléshuzatok megvarrása után azokat felhelyezzük a gépkocsija üléseire. A gyártóüzemet így már az Ön elképzelésének és elvárásainak megfelelően legyártott és felhelyezett üléshuzatokkal hagyja el.

Individual auto design
+36 309 622 121
mad3@madsr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!